11 Έξυπνα αντικείμενα που θα σας λύσουν τα χέρια

11 Αντικείμενα για το σπίτι και για εσάς που θα κάνουν την ζωή σας ευκολότερη!

11. Δοκιμαστής νιτρικών τροφίμων

Όπως λέει σωστά το παλιό ρητό: «Είμαστε αυτό που τρώμε». Αυτό εξακολουθεί να ισχύει σήμερα, ειδικά τώρα που οι κατασκευαστές προσθέτουν πολλά τοξικά υλικά στα τρόφιμα για να φανεί φρέσκο. Δεν μπορείτε να σώσετε την υγεία σας, όμως, και αυτός ο ελεγκτής θα σας βοηθήσει να μάθετε τι πρόκειται να καταναλώσετε.

10. Θερμόμετρο κρασιού

Γνωρίζετε σίγουρα ότι το κρασί πρέπει να σερβίρεται σε μια ορισμένη θερμοκρασία. Για το λευκό κρασί είναι 8-10 ° C (46-50 ° F). για το κόκκινο κρασί, είναι 12-17 ° C (53-63 ° F). 2 ερωτήματα προκύπτουν: γιατί αυτή η βολική συσκευή εξακολουθεί να λείπει από τα κοινά καταστήματα; Και γιατί οι λάτρεις του κρασιού εξακολουθούν να μην ασκούν πιέσεις για τα συμφέροντά τους;

9. Κούπα μπύρας που δημιουργεί αφρό

Για πολλούς ανθρώπους, το πιο νόστιμο πράγμα για τη μπύρα είναι ο μαλακός αφρός που βγαίνει πάνω από το ποτό. Με αυτή την κούπα, θα έχετε όσο τον αφρό θέλετε.

8. Συλλέκτης τρίιών από σιφώνια 

Άνθρωποι του κόσμου, ενωθείτε! Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε εκείνους που πρέπει να καθαρίσουν το μπάνιο. Σίγουρα ενοχλούνται από τα μακρά μαλλιά των γυναικών που διεισδύουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας και φράσσουν τα πάντα. Αυτό το θαυμάσιο καθαριστικό θα σας βοηθήσει τελικά να λύσετε αυτό το πρόβλημα και να σας κάνει λίγο πιο ευτυχισμένο.

7. Ποδιά ξυρίσματος για τα μαλλιά προσώπου

Μερικές φορές οι άνδρες εκδικούνται τραβώντας το μαλλί πάνω από τα μάτια μας και όλο το μπάνιο. Αυτό μπορεί να γίνει και με αυτό το έξυπνο ακρωτήριο. Υποσχόμαστε ότι θα το αγαπήσετε.

6. Πτυσσόμενο σκαμνί

Αυτό το φανταστικά ελαφρύ πτυσσόμενο έπιπλο είναι απλά ένα κομμάτι που πρέπει να έχει κανείς σε οποιοδήποτε διαμέρισμα - ειδικά στο στενό είδος, όπου ένας αδίστακτος πόλεμος ξεσπά πάνω από κάθε τετραγωνική ίντσα του χώρου. Μπορεί να μετατραπεί σε πάγκο, σκαμνί ή τραπεζάκι. Έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα είδος μαγείας!

5. Καπάκι ντους για παιδιά

Αυτό το σούπερ καπέλο σας εγγυάται 100% ότι θα  αποφύγετε το σαμπουάν να μπαίνει στα μάτια του παιδιού σας, το οποίο θα κάνει το μπάνιο και το ντους να γίνει πιο ευχάριστη εμπειρία και για τους δυο σας.

4. Μετρητής μεγέθους ποδιού

Μετρήσετε το πόδι του παιδιού σας σωστά ώστε να αγοράζετε σωστά παπούτσια όταν το μικρό σας δεν θα είναι μαζί σας!

3. Μπαλάκι για κινητό που θα τραβήξει την προσοχή του σκύλου σας

Αν έχετε ένα σκυλί και το όνειρό σας είναι να γίνετε ένας blogger σκυλιών, σίγουρα θα χρειαστείτε αυτό το ασυνήθιστο stick selfie. Ακόμα κι αν θέλετε μόνο κανονικές φωτογραφίες σκύλων, θα το χρειαστείτε ούτως ή άλλως.

2. Κάλυμμα πίσω καθίσματος για κατοικίδια ζώα

Κουρασμένος από τα μαλλιά και το σάλιο του αγαπημένου σας κατοικίδιου στο πίσω κάθισμα; Πάρε από τον καθαρισμό του αυτοκινήτου μέσα και μέσα από κάθε φορά που πρέπει να πάρετε τη γάτα ή το σκύλο σας κάπου; Είναι καιρός να αποκτήσετε αυτό το αδιάβροχο κάλυμμα πίσω καθίσματος.

1. Άσκηση της πυελικής μάζας

Αυτή η συσκευή θα σας βοηθήσει να σφίξτε τους μυς στους μηρούς, στους γλουτούς ή ακόμα και στους βραχίονες. Κατασκευασμένο από χάλυβα επιχρισμένο με πολυπροπυλένιο, είναι ιδιαίτερα ρυθμιζόμενο και κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Πηγή: Brightside.me