15 Εφευρέσεις ομορφιάς από την Ασία

Η κουλτούρα ομορφιάς της Ασίας είναι γνωστή για καταπληκτικές κρέμες και μάσκες προσώπου, αλλά ξέρατε ότι έχουν και μερικά εντυπωσιακά εργαλεία ομορφιάς; Δείτε 15 από αυτές που δεν φαντάζεστε ότι υπάρχουν!

15. Συσκευή εκγύμνασης προσώπου

Αυτή η συσκευή εκγύμνασης και ανύψωσης προσώπου από την Ιαπωνία είναι αυτό που όλοι περίμεναν!

14. Χέρι για μασάζ στο στήθος

Πολλές κυρίες σκέφτηκαν να κάνουν πλαστική επέμβαση στα στήθη τους. Αλλά γιατί η ταλαιπωρία, αν το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτό το μασάζ που υπόσχεστε τέλεια στήθη!

13. Εργαλείο διέγερσης μυών

Ένα εκπληκτικό πρόσωπο σχήματος V με υψηλά ζυγωματικά δεν είναι πλέον όνειρο έγινε πραγματικότητα! Η χρήση αυτής της συσκευής θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται ζωντανό και φρέσκο.

12. Διώξτε τις ρυτίδες από τον λαιμό σας

Αυτή η συσκευή θα φροντίσει ώστε ο λαιμός σας να δείχνει όπως όταν ήσασταν στα 20 . Θα μπορούσε να γίνει ένα από τα αγαπημένα σας.

11. Συσκευή ομορφιάς Face Lift

Χρειάζεται χρόνος για να καταλάβετε πώς λειτουργεί στην αρχή, αλλά όταν το κάνετε, σίγουρα θα γίνει  καθημερινό σας gadget ομορφιάς! Τα μάγουλα γίνονται τόσο σταθερά και ανυψωμένα!

10. Face-lifting mask

Μπορεί να μοιάζετε λίγο με τον Hannibal αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πρόκειται για μια μάσκα προσώπου που θα κάνει ένα μίνι λίφτινγκ στο πρόσωπό σας.

9. Μασάζ ματιών

Όχι, αυτό δεν είναι μάσκα εικονικής πραγματικότητας VR, αλλά ένας μασέρ για τα μάτια σας. Έγινε ανάρπαστο στην Κορέα, μια χώρα με μεγάλο αριθμό ανθρώπων με προβλήματα όρασης, αυτή η συσκευή θα κάνει τα μάτια σας να χαλαρώσουν. Επίσης, έχει σημειωθεί ότι βοηθά και σε άλλα προβλήματα όπως οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο. Αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε μετά από μια μέρα εμπρός στην οθόνη του γραφείου!

8. Μάγουλα πιο αδύνατα

Μια πιο αναβαθμισμένη έκδοση για λεπτότερα μάγουλα . Μια συσκευή με μπαταρίες οι οποία λειτουργεί ασκώντας πίεση στα μάγουλα. Σίγουρα θα γίνουν ακόμα πιο όμορφα!

7. Τσιμπιδάκι προσώπου

Όλοι υποφέρουμε από περιστασιακή ανάπτυξη τριχών. Λοιπόν, αυτό το τσιμπιδάκι είναι το επόμενο επίπεδο στην αποτρίχωση για το πρόσωπό σας!

6. Μασάζ με σφαίρες για το πρόσωπο

Αυτό το μασάζ σιλικόνης βοηθά στην ανύψωση του δέρματος και γενικά στη χαλάρωση των μυών για μια τέλεια δομή του προσώπου. Φαίνεται ότι αυτό αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσετε!

5. Κλιπ μύτης

Αυτή η συσκευή κάνει όλους τους άλλους να αναρωτιούνται τι κάνει στη μύτη σας; Την κάνει πιο μικρή; Σηκώνει την άκρη; Θα συνεχίσουμε να αναρωτιόμαστε.

4. Κύλινδρος ψύξης για το δέρμα

Αυτό θα μπορούσε πραγματικά να λειτουργήσει καλά κατά τη διάρκεια των καυτών καλοκαιρινών ημερών, επειδή υποτίθεται ότι θα αισθάνεστε το δέρμα σας πιο δροσερό. Αλλά περπατώντας μαζί του τριγύρω στα μαγαζιά ίσως σας κάνει να νιώσετε άβολα!

3. Συσκευή, σαγιονάρα, για καθάρισμα και απολέπιση πατούσας

Η καθημερινή χρήση θα κάνει τα πόδια σας πολύ μαλακά.

2. Για το τέλειο σχήμα προσώπου, και αδυνάτισμα

Ένα άλλο εργαλείο ανύψωσης προσώπου! Αυτή είναι μια ζώνη που πηγαίνει γύρω από τα μάγουλά σας για να τους κάνει να φαίνονται πιο αδυνατισμένα στο τέλος.

1. Οδηγός περικοπής φρυδιών

Όχι μόνο ψαλίδι για φρύδια αλλά και οδηγός που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάρετε ένα τέλεια διαμορφωμένο φρύδι!

Πηγή: Brightside.me