16 Πράγματα για παιδιά που έχουν δημιουργηθεί πραγματικά για ενήλικες

Έχοντας παιδιά είναι διασκεδαστικό και δύσκολο ταυτόχρονα. Μερικοί από τους πολλούς γονείς υπάρχουν σχεδιαστές και εφευρέτες, και αυτό μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση κάποιων πραγματικά υπέροχων συσκευών που οι γονείς και οι παππούδες μας δεν θα μπορούσαν ποτέ να ονειρευτούν.

1) Φωτιζόμενες μπάλες

1) Φωτιζόμενες μπάλες

Με αυτές τις μπάλες, τα παιδιά δεν θα φοβούνται από το σκοτάδι όταν βρίσκονται στο κρεβάτι ή αν πρέπει να πάνε στο μπάνιο τη νύχτα.

2) Έξυπνο στρώμα αλλαγής

2) Έξυπνο στρώμα αλλαγής

Το μικρό στρώμα του μπορεί να εξειδικεύσει το βάρος και το ύψος του μωρού σας, το πρόγραμμα τροφίμων και την καθημερινή του ρουτίνα. Μπορείτε να ελέγξετε όλα αυτά τα πράγματα χρησιμοποιώντας το έξυπνο κινητό σας.

3) Μεταφραστής για κλάματα!

3) Μεταφραστής για κλάματα!

Ο Μεταφραστής των Βρεφών μπορεί να προσφέρει τέσσερις πιθανές απαντήσεις σχετικά με το γιατί το νεογέννητο μωρό σας κλαίει - και παίρνει την απάντηση σωστά με ποσοστό ακρίβειας 92% - συμπεριλαμβανομένης της πείνας, του πόνου, της κούρασης ή επειδή χρειάζεται τη πάνα άλλαξε. Με τον καιρό, γίνεται λιγότερο ακριβής, αλλά ακόμα και σε τέσσερις μήνες έχει ακόμα ένα ποσοστό ακρίβειας 77%. Κατά την ανάπτυξη της εφαρμογής, οι δημιουργοί της ανέλυσαν 200.000 καταγραφές των νεογέννητων μωρών που φώναζαν.

4) Αυτοθερμαινόμενο μπουκάλι

4) Αυτοθερμαινόμενο μπουκάλι

Αυτό το μπουκάλι σας επιτρέπει να θερμαίνετε το ποτό του παιδιού σας οπουδήποτε, χωρίς ηλεκτρικά καλώδια. Μπορεί να θερμαίνει κάτι σε μόλις τέσσερα λεπτά χρησιμοποιώντας ένα φυσίγγιο μιας χρήσης που περιέχει μόνο αλάτι και νερό. Η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να φτάσει είναι 37 ° С.

5) Βραχιόλι ασφαλείας

5) Βραχιόλι ασφαλείας

Ένα χαμένο παιδί είναι ο εφιάλτης κάθε γονέα. Αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν φαίνεται πλέον τόσο τρομακτικό τώρα που έχει αναπτυχθεί ένα βραχιόλι ασφαλείας. Παρόμοια με ένα ρολόι χειρός και συνδεδεμένη με μια εφαρμογή smartphone, μπορεί να καθορίσει τη θέση του παιδιού σας. Αν το παιδί σας μετακινηθεί πέρα ​​από την ακτίνα παρακολούθησης της εφαρμογής, αποστέλλεται ένα προειδοποιητικό σήμα. Μπορείτε να συνδέσετε οποιονδήποτε εμπιστεύεστε στο σύστημα.

6) Αυτοκόλλητο θερμόμετρο

6) Αυτοκόλλητο θερμόμετρο

Αυτό το αυτοκόλλητο θερμόμετρου σας επιτρέπει να ελέγχετε τη θερμοκρασία του παιδιού σας όταν αρρωσταίνουν χωρίς να ενοχλούν τον ύπνο τους ή να τους αναγκάζουν να κάθονται ακίνητοι. Κολλάει πάνω στο δέρμα και μετρά τη θερμοκρασία με μεγάλη ακρίβεια. Εάν η θερμοκρασία του παιδιού αυξηθεί, οι γονείς θα προειδοποιηθούν μέσω της εφαρμογής που συνοδεύει την έξυπνη συσκευή, η οποία επίσης εξοικονομεί όλες τις αλλαγές θερμοκρασίας που πραγματοποιούνται.

7) Έξυπνη οδοντόβουρτσα

7) Έξυπνη οδοντόβουρτσα

Αυτή η οδοντόβουρτσα μπορεί να συνδεθεί με το smartphone σας χρησιμοποιώντας Bluetooth. Εμφανίζει κάθε κίνηση που γίνεται με αυτό σε 3D. Κάθε φορά που το παιδί σας κάνει τη σωστή κίνηση, κερδίζουν πόντους και ακόμη και βραβεία, γυρνώντας έτσι τα δόντια τους σε ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.

8) Επιγονατίδες

8) Επιγονατίδες

Για ένα βρέφος που κάνει τα πρώτα του βήματα, ο κόσμος είναι γεμάτος από κινδύνους, από αιχμηρές πέτρες μέχρι τραχιά χαλιά. Αυτά τα γονάτια θα σας βοηθήσουν να προστατέψετε το ευαίσθητο δέρμα του παιδιού σας από το να γκρεμιστεί και να γδαρθεί.

9) Αστεία πιάτα

9) Αστεία πιάτα

Αυτά τα πιάτα θα μετατρέψουν το δείπνο σε ένα παιχνίδι - την τέλεια λύση για όλες εκείνες τις μαμάδες που έχουν κουραστεί από εκφοβισμούς κατά το δείπνο.

10) Μπιμπερό κουτάλι

10) Μπιμπερό κουτάλι

Αυτή η συσκευή είναι ένα υβρίδιο ενός κουταλιού και ενός μπιμπερό, το οποίο μπορεί να είναι πολύ βολικό για χρήση όταν ταξιδεύετε κάπου ή βγαίνετε για μια βόλτα. Εάν το παιδί σας δεν τρώει τα πάντα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σφραγίσετε το καπάκι και μπορείτε να σώσετε ό, τι έχει απομείνει μέχρι την επόμενη φορά.

11) Οπτικός και ηχητικός προβολέας

11) Οπτικός και ηχητικός προβολέας

Αυτός ο βιντεο προβολέας είναι ιδανικός για να βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί. Προβάλλει χαριτωμένες εικόνες πάνω στην οροφή, μαζί με ήχους χαλάρωσης και τραγούδια

12) Κουτάλι

12) Κουτάλι

Το παιδί σας αρνείται να φάει τίποτα; Στη συνέχεια πετάξτε το φαγητό πάνω τους! Αυτό το σετ διασκέδασης μπορεί να πείσει το παιδί σας να τρώει ακόμη και τα πιο ασυνήθιστα πράγματα που συνήθως θα αρνούνταν κατηγορηματικά.

13) Ρούχα με ενσωματωμένο αισθητήρα παρακολούθησης δραστηριότητας

13) Ρούχα με ενσωματωμένο αισθητήρα παρακολούθησης δραστηριότητας

Αυτό το ειδικό ρουχισμό με ενσωματωμένη συσκευή για την παρακολούθηση της αναπνοής και της δραστηριότητας του παιδιού καταργεί την ανάγκη για τους γονείς να ελέγχουν πόσο καλά κοιμάται το μωρό τους τη νύχτα. Η συσκευή έχει τη μορφή χελώνας και καταγράφει την αναπνοή, τη θέση και τη θερμοκρασία του μωρού στο δωμάτιο και μεταφέρει όλες τις πληροφορίες στο έξυπνο κινητό σας.

14) Διασκεδαστικό δοχείο για παιχνίδια

14) Διασκεδαστικό δοχείο για παιχνίδια

Με αυτό το δοχείο μορφής βάτραχος, μπορείτε να μαζέψετε όλα τα παιχνίδια μπάνιου με μια απλή κίνηση, να ξεπλύνετε τις φυσαλίδες κάτω από τη βρύση και να το προσαρτήσετε στον τοίχο έτοιμο για την επόμενη φορά.

15) Αυτόματο κούνιμα

15) Αυτόματο κούνιμα

Αυτή η συσκευή μπορεί να βράσει το μωρό σας για σας, μιμώντας τις κινήσεις των χεριών σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προσαρμόσετε στη χειρολαβή του καροτσιού σας, και στη συνέχεια μπορείτε να συνεχίσετε τη δική σας δουλειά

16) Ένα κρεβάτι για νέους γονείς

16) Ένα κρεβάτι για νέους γονείς

Τα λόγια είναι περιττά!

Πηγή: Brightside.me