Απίστευτα γλυπτά από τον Chad Knight

Απίστευτα γλυπτά από τον Chad Knight φαίνονται τόσο καλά που πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι είναι πραγματικά. Ναι, αυτό το άρθρο δεν περιέχει πραγματικές φωτογραφίες.

Ο Chad Knight είναι ένας καλλιτέχνης τρισδιάστατων μοντέλων και δημιουργεί μια ψηφιακή τέχνη που θα τρελάνει το μυαλό. Η μοναδική του προσέγγιση στα ψηφιακά γλυπτά εντυπωσιάζει τους ανθρώπους σε όλο το διαδίκτυο.

"Νομίζω ότι έγινα καλλιτέχνης κατά μια ιδέα", δήλωσε ο Chad στο περιοδικό Klassik. "Είναι περισσότερο ποιος είμαι ως άνθρωπος ότι τι κάνω, αλλά ο λόγος που κάνω την τέχνη είναι ότι έχω ένα υπερβολικά ενεργό, θορυβώδες μυαλό." Η δημιουργία της τέχνης είναι ένα από τα λίγα πράγματα που μου επιτρέπουν να παρουσιάσω απόλυτα. επαγγελματικά για 16 χρόνια.Συνεπώς, δεν έχω την ευκαιρία να το κάνω όπως συχνά, σε συνδυασμό με το ότι είμαι λιγότερο ενθουσιώδης για τα σπασμένα οστά, οι εξερευνήσεις μου 3D έγιναν η νέα μου πρίζα ".

Ο Knight αποκαλύπτει ότι η επιθυμία για διαρκή βελτίωση είναι ένα σημαντικό κίνητρο στη διαδικασία δημιουργίας του και ότι απολαμβάνει και τα δύο: τη διαδικασία και το αποτέλεσμα.

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν συμβολισμό στα έργα του Knight και έχουν δίκιο. "Τα πάντα στο έργο μου αντιπροσωπεύουν κάτι ή κάτι. Η τέχνη μου μοιάζει πολύ με ένα κρυπτογραφημένο περιοδικό, το οποίο μπορώ να μοιραστώ δημοσίως".

Πηγή: Boredpanda.com

Τέχνη