Βαρέθηκες να κοιμάσαι στο ίδιο δωμάτιο, στο ίδιο κρεβάτι, με τον ίδιο σύντροφο;

Μια γυναίκα άνοιξε έναν λογαριασμό στο Instagram για να κάνει θέμα, τα παράλογα για κάποιους σημεία για κατασκήνωση!

Για τον ή την σύντροφο σας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, αλλά για τα υπόλοιπα σας έχουμε ιδέες!

Πολλοί άνθρωποι αυτές τις μέρες προσπαθούν να πείσουν τους άλλους πόσο καταπληκτική είναι η ζωή τους με το να περάσουν ώρες προσπαθώντας να επιλέξουν το ωραιότερο φίλτρο, την καλύτερη γωνία και να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Και αυτός ο λογαριασμός Instagram, που ονομάζεται "εσύ δεν κοιμήθηκες εκεί", τους κάνει να διασκεδάζουν.

Ξεκίνησε το 2015 από την Luisa Jeffery από το Πόρτλαντ του Όρεγκον, η οποία στη συνέχεια ταξίδεψε στο Grand Canyon με τους φίλους της. Ένας από αυτούς πρότεινε να δημιουργήσει μια σκηνή μόνο για να τραβήξει μια φωτογραφία για έναν υπαίθριο λιανοπωλητή. Ο Jeffery έκπληκτος έμαθε ότι οι άνθρωποι το έκαναν όλη την ώρα μόνο για φωτογραφίες και ότι ήταν πράγματι "μοναδικές". Μόλις επέστρεψε στο σπίτι, εμπνεύστηκε να ξεκινήσει ένα λογαριασμό Instagram για να επισημάνει την νέα της τάση για κατασκηνώσεις.

Ωστόσο, ο Jeffery κατανοεί απόλυτα ότι μπορεί να υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που κοιμήθηκαν σε αυτές τις θέσεις και όχι όλα είναι σταδιακά. "Δεν είναι το θέμα αν είναι λάθος ή σωστό, είναι μόνο για να κάνει τους ανθρώπους να γελούν. Ποτέ δεν το έχω κάνει αυτό σοβαρά », δήλωσε ο συγγραφέας στο National Geographic.

Περισσότερα: Instagram @youdidnotsleepthere