Κάνει η κοπέλα σου κάνει αυτά στο σεξ;

Καμιά φορά αναρωτιέσαι αν όσα ζεις στο κρεβάτι είναι πραγματικότητα ή απλώς αρρωστημένη φαντασία; Μπορείς να διαχωρίσεις ένας πραγματικό οργασμό από έναν ψεύτικο;
Ρωτήθηκαν χιλιάδες γυναίκες, από τα κορίτσια της διπλανής πόρτας έως και σταρ για ταινίες μόνο για ενήλικους, για να βγουν τα ακόλουθα συμπεράσματα.

Aν η κοπέλα σου κάνει αυτά στο σεξ, τότε σίγουρα δεν είχε οργασμό την τελευταία φορά που βρεθήκατε

Aν η κοπέλα σου κάνει αυτά στο σεξ, τότε σίγουρα δεν είχε οργασμό την τελευταία φορά που βρεθήκατε

1. Φωνάζει πολύ δυνατά και υπερβάλλει τρομερά

Ε εντάξει, ξέρετε πως το πραγματικό σεξ δεν είναι όπως στις ταινίες (και στις 2 κατηγορίες αναφέρομαι). Οι γυναίκες συνήθως δεν ουρλιάζουν όταν έχουν έναν οργασμό. Δεν παίρνουν όμορφες πόζες ούτε οι εκφράσεις του προσώπου είναι χαριτωμένες. 

2. Η ανάσα της δεν αλλάζει, μένει σταθερή από την αρχή ως το τέλος

Όταν οι άνθρωποι πρόκειται να έρθουν σε οργασμό, η αναπνοή τους γίνεται ταχύτερη και ο καρδιακός τους ρυθμός γίνεται γρηγορότερος. Εάν τα πάντα παραμείνουν τα ίδια από την αρχή μέχρι το τέλος, δεν έχει οργασμό, ψεύδεται!

3. Σε κοιτάει

Το θέμα με τους οργασμούς είναι το εξής - όταν έχεις έναν, τότε δεν μπορείς να ελέγξεις το βλέμμα σου, το ύφος σου ή το σώμα σου. Αυτό σημαίνει πως, ρεαλιστικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να έχει ειλικρινή επαφή με τα μάτια σας αν είχε πράγματι έναν οργασμό.

4. Λέει πως τελείωσε, πάντα μετά από σένα

Κατά πάσα πιθανότητα δεν τα καταφέρατε, οπότε εφόσον έχετε ήδη τελειώσει, τι μένει να κάνει; Nα υποκριθεί!

Πηγή: