Πιστεύετε στην ύπαρξη εξωγήινων;

Ένα από τα πιο μεγάλα μυστήρια είναι αν υπάρχουν εξωγήινοι ή αν είμαστε μόνοι σε αυτό το τεράστιο γαλαξία. Αρκετοί πιστεύουν στην ύπαρξη εξωγήινων, άλλοι θεωρούν ότι όλα αυτά είναι ανοησίες ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι εγωιστικό να πιστεύουμε ότι είμαστε μόνοι μας σε ένα τεράστιο σύμπαν. Κατά καιρούς άνθρωποι καταγγέλλουν ότι έχουν δει κάτι περίεργο στον ουρανό, ενώ σε πιο ακραίες περιπτώσεις ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους.

Γιατί οι περισσότεροι από εμάς δεν πιστεύουν στην ύπαρξή τους;

Σκεφθείτε έναν άνθρωπο που άκουσε για ένα επιστημονικό εύρημα, το οποίο έρχεται σε σύγκρουση με τα πιστεύω του σχετικά με τη Θεϊκή προέλευση της Ζωής για μία νέα εξελικτική αλυσίδα, που επιβεβαιώνει τις ανθρώπινες ρίζες. Αυτό που λαμβάνει χώρα στη συνέχεια, εξηγεί ο πολιτικός επιστήμων Charles Taber του Πανεπιστημίου του Stony Brook της Νέας Υόρκης, είναι μία υποσυνείδητη δυσάρεστη αντίδραση σ’ αυτή τη νέα πληροφορία και αυτή η αντίδραση, με τη σειρά της, καθοδηγεί τον τύπο των σκέψεων και των συνάψεων που θα σχηματίσει ο συνειδητός νους. Ο άνθρωπος αυτός θα δημιουργήσει σκέψεις συμβατές με τα υπάρχοντα πιστεύω του και θα τις καθοδηγήσει στο να χτίσουν επιχειρήματα τα οποία θα αμφισβητούν αυτό που μόλις άκουσε.

“Ένας Πεπεισμένος Άνθρωπος είναι ο άνθρωπος που δύσκολα αλλάζει. Πες του ότι διαφωνείς και σε αποστρέφεται. Δείξ’ του γεγονότα ή σχήματα, και αμφισβητεί τις πηγές σου. Απευθύνσου στη λογική του και δεν θα καταλάβει αυτό που θες να πεις”…Leon Festinger, βραβευμένος ψυχολόγος

Με άλλα λόγια, όταν νομίζουμε ότι σκεφτόμαστε με τη λογική, αντ΄ αυτού πιθανώς προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τη στάση μας με λογική επιχειρηματολογία. Πιθανώς νομίζουμε ότι γινόμαστε επιστήμονες, αλλά κατ’ ουσία γινόμαστε δικηγόροι. Η λογική μας επιχειρηματολογία χρησιμοποιείται ως μέσο για το προκαθορισμένο τέλος «να κερδίσουμε την υπόθεση» και είναι γεμάτη με προκαταλήψεις. Αυτές περιέχουν «επιβεβαιωτικά σφάλματα», στα οποία δίνουμε μεγαλύτερη βάση θεωρώντας τα ως αποδείξεις και επιχειρήματα που ενισχύουν τα «πιστεύω» μας και «μη επιβεβαιωτικά σφάλματα», στα οποία ξοδεύουμε πολύ λιγότερη ενέργεια προσπαθώντας να τα αποδείξουμε ως λανθασμένα, εφόσον μας είναι δυσάρεστα.

“Παρά την αλματώδη πρόοδο στην έρευνα του διαστήματος, κανένα στοιχείο για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί επίσημα”…Michio Kaku καθηγητής Αστροφυσικής, και Θεωρητικός Αστροφυσικός από το Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ισχυρίζεται η επιστήμη – ΝΑΣΑ ότι δεν έχουμε ακόμη κάποια απόδειξη για την ύπαρξη εξωγήινων!!.

Ξέρουμε ελάχιστα για τον πλανήτη μας!
Πώς έχουμε απαίτηση να μάθουμε λεπτομέρειες για τους άλλους πλανήτες; Ο γαλαξίας μας είναι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια πριν από εμάς, και υπάρχουν πλανήτες σε απόσταση δεκάδων εκατομμυρίων ετών φωτός μακριά από εμάς. Έχουμε λοιπόν χαρτογραφήσει μόνο μία μικρή γειτονιά του γαλαξία μας”.

Ψάχνουμε σε λάθος συχνότητες!
Έχουμε εξετάσει συχνότητες μόνο κοντά στην συχνότητα του ήχου. Είναι ανόητο. Αναζητούμε υψηλές συχνότητες γιατί μας βολεύει και οι επιστήμονες δεν πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι θα επικοινωνήσουν μαζί μας σε αυτές τις συχνότητες. Ίσως χρησιμοποιούν τεχνολογία λέιζερ. Ελάχιστα γνωρίζουμε για αυτό. Θα πρέπει λοιπόν να είμαστε πιο ανοιχτοί. Επίσης, όταν επικοινωνούμε σε μακρινές αποστάσεις πολλές φορές παίρνουμε ένα σήμα και το σπάμε σε κομμάτια. Έπειτα, στέλνουμε το κάθε κομμάτι χωριστά και επανενώνεται στο τέλος.

Με αυτό τον τρόπο όμως που εφαρμόζουμε, μπορεί να βρισκόμαστε στο μέσο μιας δια-γαλαξιακής συζήτησης και να μην το γνωρίζουμε καν. Η τεχνολογία μας είναι σε τόσο αρχικό στάδιο που μπορούμε να αντιληφθούμε μόνο μία συχνότητα, ενώ οποιοσδήποτε αναπτυγμένος πολιτισμός θα έστελνε μηνύματα προς όλες τις συχνότητες ώστε να μην εμποδιστεί από διερχόμενα αστέρια, εκρήξεις, και οτιδήποτε άλλο.

Είμαστε εγωκεντρικοί και υπερεκτιμούμε την αξία μας!
Μερικές φορές οι επιστήμονες κρίνουν την εξωγήινη τεχνολογία με βάση αυτά που μπορούμε να κάνουμε εμείς και όχι βάσει των δυνατοτήτων που θα μπορούσε να έχει ένας πολιτισμός που έχει αναπτυχθεί ίσως εκατομμύρια χρόνια πριν από εμάς. Είμαστε τόσο εγωκεντρικοί που λέμε«Αυτοί πρέπει να επισκεφθούν εμάς.
Είμαστε τόσο σημαντικοί ώστε να διακόψουν όλες τις δουλειές τους απλώς για να έρθουν σε εμάς και να μας δώσουν λίγη υπερτεχνολογία? Και τι θα συμβεί στην περίπτωση που οι εξωγήινοι δεν μοιάζουν ούτε στο ελάχιστο με τους ανθρώπους; Να έχουν εντελώς διαφορετική σύσταση, να είναι κάποια όντα, ακόμη και αόρατα; Θα μπορέσουμε να τους αντιληφθούμε; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι εύκολη, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κάποιος ότι η νέα θεωρία για την ύπαρξη παράλληλων συμπάντων κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Στην ερώτηση αν υπάρχουν εξωγήινοι ή όχι σκεφτήτε απλά κάποιους καλούς λόγους για το ενδεχόμενο να μην είμαστε μόνοι μας: 
– Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους
Ο αστροναύτης και πιλότος του Apollo 14, Edgar Mitchell, έχει ισχυριστεί ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Edgar, οι κυβερνήσεις κρύβουν την αλήθεια από τους ανθρώπους.

UFO παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στη γη
Μια θεωρία συνωμοσίας λέει ότι οι εξωγήινοι είτε προκαλούν είτε παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στο πλανήτη μας. Μάλιστα οι συγκεκριμένες θεωρίες ενισχύθηκαν μετά την έκρηξη ηφαιστείου στο όρος Shindake στο νησί Kuchinoerabu-jima στην Ιαπωνία στις 29 Μαΐου 2015. Τότε 5000 άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι ένα UFO βρισκόταν στον ουρανό και παρακολουθούσε το συγκεκριμένο συμβάν.

Εξωγήινοι έχουν απαγάγει και τον Ναπολέοντα
Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχει ισχυριστεί πως έχει απαχθεί από εξωγήινους. Συγκεκριμένα ο Ναπολέων είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες τον Ιούλιο του 1794 και αργότερα είπε ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτος από κάποιους παράξενους ανθρώπους. Επιπλέον λέγεται ότι οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει ένα μικρό ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο στα σκελετικά υπολείμματα του Ναπολέων, το οποίο μπορεί να ήταν μικροτσίπ.

– Χιλιάδες άνθρωποι έχουν δώσει μαρτυρία
Άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερο ρομαντισμό και ευαισθησία επί του θέματος που τις περισσότερες φορές είναι απλοί αγρότες.

– Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί
Ο δόκτορ Boyd Bushman ήταν επιστήμονας στην περιβόητη ”Περιοχή 51”. Ο Bushman έχει δηλώσει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί. Οι επιστήμονες στη ”Περιοχή 51” μελετούν διαστημόπλοια όλη την μέρα προκειμένου να βελτιώσουν την υπάρχουσα τεχνολογία, σύμφωνα πάντα με τον Boyd Bushman.

– Η πρώτη προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους
Το 1960 ένας Αμερικανός αστρονόμος, ο Φρανκ Ντρέικ, πραγματοποίησε την πρώτη επιστημονική προσπάθεια επικοινωνίας με εξωγήινους. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησε το ραδιοφωνικό πιάτο του Εθνικού Ραδιοφώνου Αστρονομία στη Δυτική Βιρτζίνια. Τελικά έπιασε σήματα από δύο κοντινά άστρα που μοιάζουν με τον ήλιο.

 Οι εξωγήινοι επιλέγουν τα θύματα τους;
Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Allan Cheyne, οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι ευάλωτοι στην ”παράλυση ύπνου”.

– Η Μονα Λίζα απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων
Σύμφωνα με την ομάδα ”Paranormal”, ο Ιταλός καλλιτέχνης Λεονάρντο Ντα Βίντσι έκρυβε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο έργο του ”Μόνα Λίζα”. Στην ιστοσελίδα ”The Paranormal Crucible” υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πίσω από το περίφημο έργο του διάσημου καλλιτέχνη κρύβεται ένας εξωγήινος αρχιερέας. Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αρκετοί θεολόγοι απέκρυψαν τα μηνύματα και τους μυστικούς κωδικούς που υπήρχαν στα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

Πηγή: Aetos-apokalypsis.com

10 Λόγοι για να πιστέψεις ότι υπάρχουν εξωγήινοι

1. Οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει με τους ανθρώπους

 Ο αστροναύτης και πιλότος του Apollo 14, Edgar Mitchell, έχει ισχυριστεί ότι οι εξωγήινοι έχουν έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Edgar, οι κυβερνήσεις κρύβουν την αλήθεια από τους ανθρώπους.

2. UFO παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στη γη

 Μια θεωρία συνωμοσίας λέει ότι οι εξωγήινοι είτε προκαλούν είτε παρακολουθούν τις γεωφυσικές δραστηριότητες στο πλανήτη μας. Μάλιστα οι συγκεκριμένες θεωρίες ενισχύθηκαν μετά την έκρηξη ηφαιστείου στο όρος Shindake στο νησί Kuchinoerabu-jima στην Ιαπωνία στις 29 Μαΐου 2015. Τότε κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ένα UFO βρισκόταν στον ουρανό και παρακολουθούσε το συγκεκριμένο συμβάν.

3. Εξωγήινοι έχουν απαγάγει και τον Ναπολέοντα

 Ο Ναπολέων Βοναπάρτης έχει ισχυριστεί πως έχει απαχθεί από εξωγήινους. Συγκεκριμένα ο Ναπολέων είχε εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες τον Ιούλιο του 1794 και αργότερα είπε ότι  είχε κρατηθεί αιχμάλωτος από κάποιους παράξενους ανθρώπους. Επιπλέον λέγεται ότι οι ερευνητές είχαν ανακαλύψει ένα μικρό ξένο αντικείμενο ενσωματωμένο στα σκελετικά υπολείμματα του Ναπολέων, το οποίο μπορεί να ήταν μικροτσίπ.

4. Το σκάκι, ένα παιχνίδι για εξωγήινους

 Ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σκακιού, κ. Ιλιουμζίνοφ, πιστεύει ότι οι εξωγήινοι έχουν εφεύρει το σκάκι. Μάλιστα έχει ισχυριστεί ότι απήχθη από εξωγήινους με κίτρινες στολές στις 17 Σεπτεμβρίου του 1997.

5. Οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί

 Ο δόκτορ Boyd Bushman ήταν επιστήμονας στην περιβόητη ''Περιοχή 51''. Ο Bushman έχει δηλώσει ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και είναι φιλικοί. Οι επιστήμονες στη ''Περιοχή 51'' μελετούν διαστημόπλοια όλη την μέρα προκειμένου να βελτιώσουν την υπάρχουσα τεχνολογία, σύμφωνα πάντα με τον Boyd Bushman.

6. Αν υπάρχουν τότε θα πρέπει να έχουν το μέγεθος αρκούδας

 Ο κοσμολόγος Fergus Simpson έχει υπολογίσει ότι το ελάχιστο μέγεθος που απαιτείται σε ένα ον για να έχει νοημοσύνη, σύμφωνα πάντα με τους νόμους της φύσης στο πλανήτη μας, είναι περίπου όσο το μέγεθος μιας αρκούδας. Ισχυρίστηκε λοιπόν ότι αν υπάρχουν εξωγήινοι τότε θα έχουν το μέγεθος αρκούδας. Βέβαια σύμφωνα με αυτή τη θεωρία οι άνθρωποι ίσως δεν είναι και τόσο ευφυής.

7. Η πρώτη προσπάθεια να επικοινωνήσουμε με εξωγήινους

 Το 1960 ένας Αμερικανός αστρονόμος, ο Φρανκ Ντρέικ, πραγματοποίησε την πρώτη επιστημονική προσπάθεια επικοινωνίας με εξωγήινους. Για να το πετύχει αυτό χρησιμοποίησε το ραδιοφωνικό πιάτο του Εθνικού Ραδιοφώνου Αστρονομία στη Δυτική Βιρτζίνια. Τελικά έπιασε σήματα από δύο κοντινά άστρα που μοιάζουν με τον ήλιο.

8.  Οι εξωγήινοι επιλέγουν τα θύματα τους;

 Σύμφωνα με τον ψυχολόγο Allan Cheyne, οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους είναι ευάλωτοι στην ''παράλυση ύπνου''.

9. Η Μονα  Λίζα απόδειξη ύπαρξης εξωγήινων

 Σύμφωνα με την ομάδα ''Paranormal'', ο Ιταλός καλλιτέχνης  Λεονάρντο Ντα Βίντσι έκρυβε την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και αποδεικτικά στοιχεία μπορούν να βρεθούν στο έργο του  ''Μόνα Λίζα''. Στην ιστοσελίδα ''The Paranormal Crucible'' υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πίσω από το περίφημο έργο του διάσημου καλλιτέχνη κρύβεται ένας εξωγήινος αρχιερέας.  Η ιστοσελίδα αναφέρει πως αρκετοί θεολόγοι απέκρυψαν τα μηνύματα και τους μυστικούς κωδικούς που υπήρχαν στα έργα του Λεονάρντο Ντα Βίντσι.

10. Τα πιο πιθανά μέρη όπου ζουν οι εξωγήινοι

 Τα πιο πιθανά σημεία στα οποία μπορεί να ζουν οι εξωγήινοι θεωρούνται ότι είναι: Τα φεγγάρια του Δία, η Καλλιστώ και η Ευρώπη, το φεγγάρι του Κρόνου Εγκέλαδος αλλά και σε υπόγεια καταφύγια στον Άρη.

Πηγή: lolwot.com

Γνωρίστε τους αστροναύτες της NASA που πιστεύαν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και πως έχουν επισκεφτεί τη Γη

Γνωρίστε τους αστροναύτες της NASA που πιστεύαν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και πως έχουν επισκεφτεί τη Γη

Οι άνθρωποι συχνά χαρακτηρίζουν όσους πιστεύουν στους εξωγήινους «τρελούς» υποστηρικτές των θεωριών συνωμοσίας.

Αλλά υπάρχει και μία μικρή ομάδα από αστροναύτες της NASA που ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν και ότι έχουν επισκεφτεί τη Γη εδώ και καιρό.

Τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς τους βετεράνους αστροναύτες έγιναν διάσημοι από τη στιγμή που εξέφρασαν την ειλικρινή άποψή τους σχετικά με την ύπαρξη των εξωγήινων.

Κάποιοι από αυτούς υποστήριξαν ότι τα UFO αιωρούνταν πάνω από πυρηνικά όπλα, ενώ άλλοι ισχυρίστηκαν ότι τα έχουν δει από κοντά.

Αυτοί είναι οι τέσσερις αστροναύτες της NASA που πιστεύουν ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν.

Έντγκαρ Μίτσελ

edgar mitchell

Ο Έντγκαρ Μίτσελ ήταν το έκτο άτομο που περπάτησε στο φεγγάρι το 1971 όταν το Απόλλων 14 της ΝΑSA προσγειώθηκε στην περιοχή Fra Mauro.

O αστροναύτης ισχυρίστηκε ότι μία έντονη πνευματική παρουσία κατά την επιστροφή του από το φεγγάρι. Έκτοτε αφιέρωσε τη ζωή του στο να προσπαθεί να αποδείξει την ύπαρξη της εξωγήινης ζωής.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι είχαν σώσει πριν από καιρό την ανθρωπότητα από έναν καταστροφικό πυρηνικό πόλεμο και πρότεινε στο Βατικανό να επεκτείνει τις γνώσεις του γύρω από την εξωγήινη φυλή.

Ο αστροναύτης πιστεύει ακράδαντα ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συγκάλυψε μέχρι και το σκάνδαλο Ρόζγουελ, όταν το 1950 ένας δίσκος που μοιάζει με UFO συνετρίβη κοντά σε μία μικρή πόλη στο Νέο Μεξικό.

Ο Μίτσελ πέθανε στο νοσοκομείο στις 4 Φεβρουαρίου, το 2016, στην ηλικία των 85 ετών.


Γκόρντον Κούπερ

gordon cooper astronaut

Ο Γκόρντον Κούπερ ήταν ένας από τους επτά αστροναύτες που είχαν επιλεγεί για την πρώτη επανδρωμένη αποστολή επανδρωμένων διαστημικών πτήσεων της NASA. Με την κωδική ονομασία Πρόγραμμα Μέρκιουρι (Project Mercury, Πρόγραμμα "Ερμής"). Οι 7 αυτοί πρώτοι αστροναύτες των ΗΠΑ έμειναν γνωστοί ως "Αρχικοί Επτά" και ορισμένοι αποτέλεσαν εκπαιδευτές και αρχηγούς για τα επόμενα γκρουπ αστροναυτών της ΝΑΣΑ. Δευτερεύοντες στόχοι του Προγράμματος ήταν η δοκιμή και ανάπτυξη συστημάτων για την προσθαλάσσωση, τον έλεγχο και τη διακυβέρνηση των σκαφών.

Ο Κούπερ ισχυρίστηκε ότι είδε έναν ιπτάμενο UFO πάνω από τη Γερμανία το 1951. «Πιστεύω ότι τα εξωγήινα οχήματα και τα πληρώματά τους επισκέπτονται αυτόν τον πλανήτη μέσω άλλων πλανητών που είναι λιγότερο τεχνικά προηγμένοι σε σχέση με τη Γη» είπε στον ΟΗΕ, το 1984.

«Μπορούμε να τους αποδείξουμε ότι έχουμε μάθει πως μπορούμε να επιλύουμε ειρηνικά τα προβλήματά μας και όχι με πόλεμο. Η αποδοχή των εξωγήινων θα έχει τεράστια πλεονεκτήματα εξέλιξης του κόσμου μας σε όλους τους τομείς».

Ο Κούπερ έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον και πέθανε στις 4 Οκτωβρίου του 2004 ,σε ηλικία 77 ετών, από καρδιακή ανεπάρκεια.


Ντίκι Σλέϊτον

deke slayton

Ο Ντίκι Σλέϊτον ήταν επίσης μέλος του πληρώματος της NASA για το διαστημικό Πρόγραμμα Μέρκιουρι, προτού γίνει διευθυντής της NASA για τις επανδρωμένες πτήσεις.

Επίσης είχε αναφέρει ότι το 1951 είδε ένα UFO. «Έμοιαζε με ένα πιάτο που καθόταν έχοντας κλίση 45 μοιρών. Δεν είχα κάμερες διαφορετικά θα είχα τραβήξει μερικές φωτογραφίες. Τότε το είδα απλά να επιταχύνει και στη συνέχεια να εξαφανίζεται».

Ο Σλέϊτον διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο το 1992 και πέθανε στις 13 Ιουνίου το 1993 σε ηλικία 69 ετών.


Μπρίαν Ο΄ Λίρι

brian o leary astronaut

Ο Μπρίαν Ο΄ Λίρι ήταν υποψήφιος να συμμετάσχει σε μία αποστολή της ΝASA το 1967, η οποία ακυρώθηκε ένα χρόνο αργότερα.

Μία επιθανάτια εμπειρία όμως άλλαξε μία για πάντα τη ζωή του και την άποψή του για τους εξωγήινους. Ο Δρ. Μπρίαν Ο΄ Λίρι, ο οποίος έγινε καθηγητής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Πρίνστον όταν αποχώρησε από τη NASA δήλωσε: «Υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι είμαστε σε επαφή (σ.σ με τους εξωγήινους)». «Οι πολιτισμοί τους μας παρακολουθούν εδώ και πολύ καιρό και η εμφάνισή τους είναι παράξενη από κάθε είδους παραδοσιακά υλιστική δυτική άποψη».

Ο πέθανε από καρκίνο του εντέρου στις 28 Ιουλίου το 2011, αμέσως μετά τη διάγνωση, στο σπίτι του στην Βιλκαμπάμπα, στο Εκουαδόρ.

Πηγή: Dailymail.co.uk

Οι γνώμες διχάζουν, τα γεγονότα είναι κυρίως ιστορίες, τα στοιχεία δεν μιλούν από μόνα τους και αν υπάρχουν μυστικά τα κρατούν καλά. Οι πιθανότητες θα είναι πάντα πιθανότητες και η κουβέντα καλά κρατεί!

Πιστεύεις στην εξωγήινη ζωή;

Πιστεύεις στην εξωγήινη ζωή;